A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути

У КЗ "Публічна бібліотека Ободівської сільської ради" представлено інформаційну виставку до річниці загибелі Героя Романа Дідика.

 У КЗ "Публічна бібліотека Ободівської сільської ради" представлено інформаційну виставку до річниці загибелі Героя Романа Дідика. 5 грудня 2023 року виповнюється рік, як загинув наш земляк Дідик Роман Петрович. Висловлюємо щирі слова співчуття родині. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого воїна знайде вічний спокій...

14:45 05.12.2023

У річницю загибелі вшановано пам'ять Героя Дідика Романа Петровича.

 Сьогодні, 05 грудня 2023 року, у річницю трагічної загибелі Героя з с. Нова Ободівка помічника гранатометника, солдата Романа Дідика вшановано його світлу пам'ять. Керівництво громади  відвідали могилу Захисника, поклали квіти  та хвилиною мовчання вшанували його пам'ять.

09:26 05.12.2023

Привітання сільського голови К.В. Ременюка з Міжнародним днем волонтера.

 5 грудня Україна та весь світ відзначають Міжнародний день волонтера – свято людей, які безкорисливо простягають руку допомоги ближньому, які піклуючись про щастя іншого, знаходить своє власне. Саме волонтери займаються діяльністю на користь суспільства, охоплюють своєю діяльністю різні сфери життя, мають активну життєву позицію, зацікавлені у допомозі іншим та бажають змінити все на краще. Це відкриті і добрі люди, для яких доброчинність – невід’ємна частина їх життя.

08:14 05.12.2023

ГУ Державної податкової служби у Вінницькій області інформує.

«Єдинники» мають обов'язок застосовувати РРО/ПРРО ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що платники податків (крім першої групи спрощеної системи оподаткування) при здійсненні розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО.

16:13 04.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.