A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Новини

Відбувся семінар-практикум "Роль асистента педагога як невід'ємна частина інклюзивної освіти"

 Сьогодні  на базі КЗ "Ободівський інклюзивно-ресурсний центр" відбувся семінар-практикум "Роль асистента педагога  як невід'ємна частина інклюзивної освіти". В заході взяли участь асистенти педагогів закладів освіти громади.

16:51 29.03.2024

Центр культури та дозвілля Ободівської сільської ради презентував в області елемент нематеріальної культурної спадщини

 Сьогодні відбулося засідання експертної ради при Департаменті гуманітарної політики ОДА, щодо внесення Елементів нематеріальної культурної спадщини Вінниччини до обласного переліку Елементів НКС. 

15:50 29.03.2024

Відбулося засідання атестаційної комісії.

 Чергове засідання атестаційної комісії  ІІ рівня  Відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму Ободівської сільської ради відбулося 21 березня 2024 року, у якому взяли участь 8 членів атестаційної комісії. В ході засідання, яке очолювала Ольга Сліденко, голова комісії, начальник Відділу ОКМСТ, було заслухано інформацію щодо стану атестаційного процесу. Комісія вивчала та аналізувала додатково подані педагогічними працівниками документи та матеріали, їх достовірність. За підсумками засідання прийнято рішення, які доведено до відома працівників, що атестуються.

16:03 22.03.2024

Проведено інструктивно-методичну нараду  для заступників директорів закладів загальної середньої освіти

 Завершення атестації педагогічних працівників, як і атестація загалом – справа дуже відповідальна, адже від її повноти, об’єктивності та правильності вчинених дій атестаційною комісією залежить не лише зростання професійності педагогічних працівників, а й можливість уникнути порушення трудових прав педагогічних працівників, що погіршить умови оплати їхньої праці.

16:41 19.03.2024

Вітаємо призерів обласного  етапу конкурсу «Зіркова мрія - 2024»

 Дівчатка з Новоободівського ліцею: Козоріз Богдана – учениця 4 класу та Редька Ульяна – учениця 6 класу, - здобули треті місця та  стали призерами обласного етапу конкурсу «Зіркова мрія - 2024». Вітаємо наших талановитих зірочок та їх наставників! Зичим їм творчого натхнення та майбутніх перемог!

15:01 14.03.2024

Проведено тематичний захід: ''Олекса Новаківський - художник, подарований Поділлям".

    14 березня 2024 року у мальовничому селі Нова Ободівка  за гарною традицією з нагоди 152-ої річниці від дня народження талановитого художника, нашого земляка, Олекси Харлампійовича Новаківського, вшанували його творчість та світлу пам'ять генія-митця,  тематичним заходом: ''Олекса Новаківський - художник, подарований Поділлям", який було проведено в кімнаті-музеї при Новоободівському СБК філії.

14:49 14.03.2024

Відбулися заходи до 210-річчя від дня народження Тараса Шевченка

 9 березня 2024 року Україна відзначила 210 років з дня народження Тараса Шевченка. Тож на початку березня традиційно в закладах освіти та культури Ободівської територіальної громади відбулися заходи  із вшанування Великого Кобзаря, серед яких літературні читання, книжкові виставки, виховні години, театральні постановки,  інтелектуально-розважальні ігри та розваги.

16:11 11.03.2024

Ободівчани  знову  ПЕРШІ!

 9 березня наші спортсмени взяли участь у чемпіонаті області серед молоді з боротьби вільної, що проходив у м. Вінниці та вибороли перше командне місце. Переможцями в своїх вагових категоріях стали Мокрогуз Денис, Сокиринський Артем, Грицишин Олег, Пентюк Дмитро, друге місце виборов Олійник Олександр, третє - Пащенко Вʼячеслав.

16:08 11.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних