A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Новини

Розпочато комісійні перевірки закладів освіти  щодо  організації харчування та роботи харчоблоків.

 На виконання  протокольного рішення засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Гайсинської районної військової адміністрації від 14.02.2024, відповідно до розпорядження сільського голови від 21.02.2024 № 26 було створено комісію для перевірки організації харчування та роботи харчоблоків закладів дошкільної та загальної середньої освіти Ободівської територіальної громади у складі:

15:56 11.03.2024

Проведено майстер-клас до Міжнародного жіночого дня.

 07 березня КУ "Центр культури та дозвілля Ободівської сільської ради" та КЗ "Публічна бібліотека Ободівської сільської ради " було проведено майстер-клас до Міжнародного жіночого дня. Напередодні свята учасники любительського об'єднання "Творча скринька" виготовили подаруночки для своїх матусь, бабусь,та подруг. Дякуємо учасникам за спільну творчу роботу.

15:52 07.03.2024

Відбувся спільний культурно-мистецький проєкт «Ободівська мистецька скарбниця».

 06 березня 2024 року, в Новоободівській дитячій музичній школі відбувся спільний культурно-мистецький проєкт Новоободівської дитячої музичної школи та  Центру  культури та дозвілля Ободівської сільської ради під назвою «Ободівська мистецька скарбниця».

16:45 06.03.2024

Вітаємо з перемогою колектив "Ободівський дивограй".

 Комунальна установа "Центр культури та дозвілля Ободівської сільської ради" прийняла участь у IV Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв "Лютий Фест". За оцінкою журі здобуто почесне І місце. Щиро вітаємо "Ободівський дивограй" (керівник - Василь Оголенко) з перемогою, дякуємо всім учасникам колективу. Бажаємо творчого натхнення й подальших успіхів та здобутків. Слухаймо українську музику, співаймо українською та відроджуймо українську культуру разом! 

10:40 06.03.2024

Вітаємо переможця ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури

 На обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури талановита учениця Ременюк Вікторія на чолі зі своїм педагогом Олійник Ніною Вікторівною гідно довели, що прагнення до пізнання, ініціатива і наполегливість мають обов’язково винагороджуватися. За результатами змагань Вікторія здобула перемогу та поповнила шкільну скарбничку дипломом І ступеня. Надалі учениця візьме участь в ІV етапі Всеукраїнських змагань з української мови та літератури та гідно представить Вінницьку область.

09:49 01.03.2024

Відбулись змагання з волейболу у рамках проекту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

 Офіційні змагання з волейболу відбулися між учнями-представниками шкільних команд дівчат та юнаків Ободівського ліцею «Спритні динго» (дівчата), «Витривалі динго» (хлопці), Новоободівського ліцею «Чорні лебеді» (хлопці), «Чорні лебідки» (дівчата) та Верхівського ліцею «Райські птахи» (дівчата).

15:00 23.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних