A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Новини

Ободівчани стали срібними призерами зональних змагань Гімназіади.

 В рамках ІІІ етапу (зонального) шкільної Гімназіади 19 січня у смт. Тростянець відбулися змагання з баскетболу 3 х 3 серед юнаків та дівчат 2006 року, у яких взяла участь команда Ободівської громади у складі юнаків з Новоободівського ліцею та дівчат з Ободівського ліцею. За результатами змагань і юнаки і дівчата стали срібними призерами. Вітаємо наших спортсменів! Дякуємо учителям Михайлу Малюті та Анатолію Козорізу за підготовку команд.  

11:36 22.01.2024

Відбулися заходи з нагоди Дня Соборності України.

 Сьогодні, 22 січня 2024 року відбулися заходи з нагоди відзначення Дня Соборності України у парковій зоні с. Ободівка, у яких взяли  участь керівництво, працівники апарату Ободівської сільської ради та працівники виконавчих органів, комунальних  закладів та установ. 

11:27 22.01.2024

Вітання призерам конкурсів Новоободівської дитячої музичної школи.

 Протягом грудня 2023 року учні Новоободівської дитячої музичної школи брали активну участь в конкурсах, а саме: Міжнародний конкурс талантів «Єврозима», де духовий оркестр школи отримав Гран-Прі, керівник Бешинський В.В. Та ІІ Всеукраїнський конкурс «Різдвяне диво» в якому учениця 2 класу фортепіано Хріник Віолета здобула друге місце, викладач, Есаульцева І.О.

11:24 08.01.2024

Нарада керівників закладів освіти та культури

21 травня в приміщенні Ободівського будинку культури відбулася нарада керівників закладів освіти та культури. Основним питанням було організація харчування в закладах освіти. Для детального вивчення цього питання було запрошено спеціалістів Тростянецького управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області - Коваль Ларису Іванівну та Сарайкіну Наталію Андріївну. 

10:27 27.05.2021

Пишаємося переможцем чемпіонату України з боротьби вільної серед юніорів!

26-29 квітня 2021 року у місті Бахмут проходив чемпіонат України з боротьби вільної серед юніорів 2001-2003р.н. Приємно відзначити, що вихованець КЗ «Дитячо-юнацької спортивної школи» Ободівської сільської ради Куриленко Вадим виборов перше місце у ваговій категорії до 74 кг. І уже влітку захищатиме честь України на чемпіонаті Європи. Підготував переможця тренер спортивної школи  Гудз Іван Петрович.

10:45 05.05.2021

Творчий конкурс "Великодні дзвони"

30 квітня 2021року у відділі освіти, культури, молоді, спорту, туризму було завершено творчий конкурс "Великодні дзвони". Дуже приємно, що на розгляд журі було подано понад 70 робіт учнів 1-11 класів закладів освіти Ободівської сільської ради. Усі роботи надзвичайно гарні, оригінальні, виконані у різних техніках, тому журі було дуже важко обрати найкращих.

21:00 30.04.2021

Нарада керівників закладів загальної середньої освіти

28 квітня 2021р. відділом освіти, культури, молоді, спорту, туризму було проведено нараду керівників закладів загальної середньої освіти. Було порушено ряд важливих питань, а саме: обговорено лист Міністерства освіти і науки України щодо організованого закінчення 2020-2021  навчального року,  постанову Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», який буде впроваджено в дію  1 вересня 2021р.

20:33 30.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних