A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги суб'єктів декларування!

До уваги суб'єктів декларування!

Шановні депутати сільської ради, керівники та працівники апарату сільської ради та її виконавчих органів, керівники комунальних підприємств, установ та організацій (які є суб’єктами декларування відповідно до Закону України «Про запобігання корупції») наголошуємо, що 12 жовтня 2023 року набрав чинності Закон України від 20 вересня 2023 року №3384-IX «Про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану.

13:47 11.01.2024

Ободівська громада знову у скорботі.

Ободівська громада знову у скорботі.

 З глибоким сумом повідомляємо, 08 січня 2024 року в бою за Україну загинув житель  с. Нова Ободівка – воїн-Герой Максимишин Олександр Валерійович, 1984 р.н.,  стрілець-помічник гранатометника 11 парашутно-десантної роти  3 парашутно-десантного батальйону, поблизу населеного пункту Терни Краматорського району Донецької області.

11:15 11.01.2024

Проведено робочу нараду.

Проведено робочу нараду.

 10 січня 2024 року під головуванням сільського голови Костянтина Ременюка відбулась робоча нарада, в  роботі  якої взяли участь керівники виконавчих органів сільської ради. У ході наради були опрацьовані наступні питання: щодо відновлення декларування за 2021, 2022 роки, внесення змін до програм, розмірів фінансування та освітньої субвенції, щодо організаційних заходів у діяльності комунальних установ. За підсумками наради дано відповідні доручення.   

16:13 10.01.2024

Проведено спільну нараду за участі керівництва Гайсинського районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

Проведено спільну нараду за участі керівництва Гайсинського районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

 10 січня 2024 р. проведено спільну нараду за участі сільського голови Ременюка К.В., начальника Гайсинського районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області полковника Місюри А.В., заступника начальника управління – начальника відділу запобігання НС Гайсинського районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області полковника Мудрака М.Д., начальника 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Вінницькій області (м. Ладижин) полковника Гончара А.П., начальника відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму Ободівської сільської ради Сліденко О.А. щодо важливості функціонування ДЮРП, класів безпеки, розбудови та функціонування МПО, ДПО. За підсумками наради було вирішено:

10:21 10.01.2024

Уряд збільшив компенсації роботодавцям за працевлаштування ВПО  та ВПО з інвалідністю

Уряд збільшив компенсації роботодавцям за працевлаштування ВПО та ВПО з інвалідністю

Рішенням Кабміну збільшили строки і розміри надання роботодавцям компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО та внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю. Зокрема, збільшилась загальна тривалість надання компенсації витрат із 2 до 3 місяців роботодавцю за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та до 6 місяців – за працевлаштування ВПО з-поміж осіб з інвалідністю.

16:00 08.01.2024

Вітання призерам конкурсів Новоободівської  дитячої музичної школи

Вітання призерам конкурсів Новоободівської дитячої музичної школи

Протягом грудня 2023 року учні Новоободівської дитячої музичної школи брали активну участь в конкурсах, а саме: Міжнародний конкурс талантів «Єврозима», де духовий оркестр школи отримав Гран-Прі, керівник Бешинський В.В. Та ІІ Всеукраїнський конкурс «Різдвяне диво» в якому учениця 2 класу фортепіано Хріник Віолета здобула друге місце, викладач, Есаульцева І.О.

14:57 08.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних